Maestro - WPC
KÖRNYEZETBARÁT KÜLTÉRI DESIGN BURKOLAT

     
   
 
   
>> Mi az a WPC?       >> Előnyei        >> Termékek        >> Vásárlás       >> Összeszerelés         >> Felhasználás         >> Kapcsolat    
 
         
 

Összeszerelés
wpc összeszerelése
1. A megfelelő (sík, vízszintes, szilárd) alap kialakítása után a párnafákat kell lefektetni, egymástól nagyjából 40-50 cm-re.
A technológiának fontos elemei a műanyag párnafák, hiszen ezek kemények, megfelelő alátámasztást biztosítanak és tartósak, a víznek, rothadásnak, gombásodásnak ellenállnak. Amennyiben ezeket fával helyettesítik, akkor a padlóburkolat élettartama jelentősen lerövidül.
2. A párnafákra keresztirányban fektetjük le a WPC padlólapokat, és a T alakú rögzítő profilokat becsúsztatjuk az egymás mellett elhelyezkedő lapok közé, azok oldalsó nútjába (vájatába), majd a kapott önmetsző csavarokkal lecsavarozzuk a párnafákba. A párnafák közt néhány milliméteres távolság marad, itt a csavarhúzó feje könnyen befér, ugyanakkor a csavarozás gyakorlatilag nem látható, így esztétikus az összkép. 3. Már csak az éltakaró léceket kell csavarozással rögzíteni ahol szükséges,
és végeztünk.

Minden elem méretre vágható sima fafűrésszel, akár ferdén, akár ívben is, szükség szerint.A párnafát helyettesíthetjük megfelelően felületkezelt fém szerkezettel is, pl. dobogók vagy stégek esetén.

 

 
C3 MAEDAKOSEN
      >> Mi az a WPC?       >> a Kankyo Wood előnyei        >> Összeszerelés         >> Felhasználás         >> Kapcsolat